ga naar   Obase
Nieuwsbrief 28 januari 2022

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Corona.

Helaas hadden we afgelopen week voor het eerst een groep in quarantaine: het Visdiefje. We hopen dat iedereen die in deze groep besmet is geraakt snel opknapt en weer naar school kan komen, beterschap voor jullie!

Gelukkig zijn de quarantaine regels deze week versoepeld waardoor het in het vervolg minder snel zal voorkomen dat een hele groep in quarantaine gaat. Ondertussen hebben we ook het nieuwe protocol voor het basisonderwijs ontvangen. De aanpassingen in de quarantaine regels zijn de belangrijkste veranderingen die hierin te lezen staan. Mocht je geïnteresseerd zijn in het hele protocol, laat het me dan gerust weten.

Lidmaatschap bibliotheek (herhaald bericht).

We werken intensief samen met de bibliotheek om ons leesonderwijs op een goede en aansprekende manier vorm te geven. We hebben hiervoor extra mogelijkheden als de kinderen lid zijn van de bibliotheek. We kunnen als school een lidmaatschap voor de kinderen regelen. Daarvoor hebben we natuurlijk wel toestemming nodig.

Als je het goed vindt dat je kind lid wordt van de bibliotheek (als hij of zij dat nog niet is) kun je hiervoor via Parro toestemming geven. Om toestemming te geven volg je de volgende stappen:

  1. Onder acties (onder de groepen) vinden je de Privacy-voorkeuren.
  2. Tik op Privacy-voorkeuren.
  3. Geef per kind aan wat de voorkeuren zijn, via de stipjes of het potloodje achter het kind.
  4. Vul het kopje voor de bibliotheek in.

Ik wil jullie vragen uiterlijk 30 januari toestemming te geven als je dat wilt. Als je geen voorkeur aangeeft zal er geen lidmaatschap aangevraagd worden.

Met vriendelijke groet,

Maartje de Viet.

SCHOOLFRUIT

Volgende week krijgen de kinderen: minneola – peer – sinaasappel.

VERJAARDAGEN

4 februari: Jacob

OP DE KALENDER

Woensdag 9 februari: Studiedag, kinderen vrij

Maandag 28 februari t/m vrijdag 4 maart: Voorjaarsvakantie

Onze contactgegevens