ga naar   Obase
Nieuwsbrief 17 december

Beste ouder(s)/verzorger(s),

We hebben opnieuw een bijzondere week achter de rug. Weer moeten we, eerder dan gepland, onze deuren sluiten. We dragen graag ons steentje bij om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan, maar veel liever hadden we de komende week natuurlijk gewoon alle kinderen op school ontvangen zonder dat dit gezondheidsrisico’s met zich mee zou brengen. Helaas is dat op dit moment niet de werkelijkheid. In de bijlage van deze nieuwsbrief vinden jullie daarom weer een nieuwe versie van de beslisboom waarop te zien is wanneer kinderen naar school en/of de (nood)opvang mogen komen.

We hebben er deze week alles aan gedaan om vandaag toch een leuke kerstafsluiting te organiseren met de kinderen. Ook het afscheid van juf Petri hebben we een week naar voren kunnen halen. Ik ben trots dat dit organisatorisch allemaal gelukt is!

Ik wens iedereen een heel fijne kerstvakantie en hoop alle kinderen op maandag 10 januari weer gezond op school te zien!

Met vriendelijke groet,
Maartje de Viet.

Beste ouders en verzorgers,

Per 1 januari ga ik met pensioen, dus na de kerstvakantie kom ik niet meer terug naar school.
Ik heb mijn werk op de Meie altijd met plezier en interesse gedaan. Er is in deze lange periode natuurlijk best veel veranderd maar wat altijd hetzelfde gebleven is: als je op een school werkt kun je van dichtbij volgen hoe kinderen zich ontwikkelen, van kleuter tot puber. Ik vond dat altijd heel boeiend!
Ik heb veel respect voor al mijn (ex-)collega’s, zo knap hoe zij met veel inzet, aandacht en geduld de kinderen motiveren.
De contacten met jullie, de ouders, vond ik altijd prettig. Dank je wel daarvoor!
Vanmorgen hebben de kinderen en de collega’s mij verrast met een uitgebreid afscheidsprogramma en ik werd verwend met taart, bloemen, tekeningen en cadeaus, dat was heel leuk! Hartelijk dank allemaal.
Ik wens jullie en de kinderen een fijne kerstvakantie en alle goeds voor de toekomst.

Hartelijke groet van Petri

VERJAARDAGEN
23 december: Rosano
27 december: Kevin

OP DE KALENDER
Maandag 26 december t/m vrijdag 7 januari: Kerstvakantie

 

Onze contactgegevens