ga naar   Obase
Nieuwsbrief 3 december

MAANDAG 6 DECEMBER STUDIEDAG: de kinderen zijn maandag vrij.

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Baby nieuws!
Op 27 november is juf Rosanne bevallen van een prachtige dochter: Sophia. Gelukkig gaat het met het hele gezinnetje goed en zijn ze volop met zijn drieën aan het genieten. Wij wensen juf Rosanne, haar man en dochter natuurlijk veel geluk!

Zelftesten voor leerlingen van groep 6,7 en 8.
Als het goed is ontvangen we volgende week corona zelftesten op school die we aan onze bovenbouw leerlingen mee naar huis kunnen geven. Het is de bedoeling dat leerlingen twee keer per week een zelftest doen, juist als leerlingen geen klachten hebben. Ouders of verzorgers kunnen hun kinderen helpen bij het afnemen van de test. Als de test positief is, moet vervolgens een testafspraak bij de GGD gepland worden. Kinderen en hun huisgenoten blijven tot die tijd thuis. Als de test negatief is, mogen kinderen gewoon naar school komen. We vragen jullie contact op te nemen met school als een kind een positieve uitslag heeft bij het afnemen van een zelftest.

Nieuwe beslisboom.
In de bijlage vinden jullie de nieuwste versie van de beslisboom. Waarschijnlijk volgt er snel weer een nieuwe versie. Gisteren verscheen namelijk het bericht dat je vanaf vandaag bij milde klachten (een loopneus, neusverkouden of keelpijn) ook mag kiezen om een zelftest te doen in plaats van een test bij de GGD. Bij een positieve uitslag dien je alsnog een afspraak te maken voor een test bij de GGD, bij een negatieve uitslag kun je de deur uit voor werk, school, boodschappen enz…
Een zelftest zal niet voldoende zijn om een quarantaine te verlaten.

Met vriendelijke groet,
Maartje de Viet.

SCHOOLFRUIT
Volgende week krijgen de kinderen:  worteltjes, sinaasappels en appels.

SINTERKLAAS
Vandaag kwam Sinterklaas bij ons langs op school.
We moesten best wel lang wachten want Sinterklaas was de weg kwijt … Gelukkig vond juf Nienke hem en zij heeft hem toen naar school gebracht.
Om de beurt gingen we met de klassen naar Sinterklaas, hij las voor uit het grote boek. Wij hebben voor hem gezongen of gedanst het was een groot feest! We kregen ook lekker kruidnoten en een cadeautje.
Bedankt Sint en Piet!!! Tot volgend jaar.

VERJAARDAGEN
7 december: Mathijs

OP DE KALENDER
Maandag 6 december: Studiedag, kinderen vrij
Vrijdagmiddag 24 december: Vrije middag, vanaf 12:15 uur
Maandag 26 december t/m vrijdag 7 januari: Kerstvakantie

Onze contactgegevens